ID Mode

Mobiele kledingservice


Wie zijn wij,

Wij zijn Ingrid Maassen-Derksen en Thea Maassen-Claassen, woonachtig te Oeffelt.

Ingrid is in 2003 begonnen met een mobiele kledingservice. Daarnaast is zij al 35 jaar werkzaam bij 'Dichterbij' in Gennep, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Door financiele en/of lichamelijke beperking van veel bewoners kwam Ingrid op het IDee om een mobiele kledingzaak te beginnen. Dit concept sluit aan op uw visie, namelijk iedereen de mogelijkheid bieden om zelf zijn of haar kleding uit te kiezen ook als zij zelf niet in staat zijn om te winkelen. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel plezier deze mensen beleven aan het 'winkelen' in zijn of haar vertrouwde omgeving.

Door het enorme succes werd het onmogelijk om alleen verder te gaan. Vanaf 2006 runnen Ingrid en Thea de mobiele kledingservice samen. Groot pluspunt is de 35-jaar ervaring in werken met mensen met een verstandelijke beperking.

Wij zijn heel flexibel in onze afspraken en schikken ons naar de wensen van de woongroepen. Wij komen overdag maar ook 's avonds en in de weekenden.

Wat hebben wij te bieden,

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie dames- en herenkleding. Voor ieder wat wils. Stoere spijkerbroeken, nette polo's, hippe shirts en een grote collectie gemakkelijk zittende broeken met elastiek. Alle kledingstukken zijn goed wasbaar en van goede kwaliteit. Ook leveren we pyjama's, ondergoed en sokken.

We komen op afspraak naar de woongroepen en presenteren onze collectie op kledingrekken. U kunt ter plaatse passen en kopen. Betaling kan contant, pinnen of op rekening.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie, dan kunt u ons bellen of e-mailen.